Försonas med din kärlek


Din kärlek, jag menar den som får dina kinder att rodna. Din kärlek, jag menar glittret i dina ögon. Din kärlek, jag menar jordbävningen i ditt hjärta, saknaden som tar stryptag på dig, längtan som lämnar brännmärken och drömmarna som tar dig i famn. Kroppen som möter din kropp, sammansmältningen i svett och ljud. Du har ditt ursprung i kärlek. Är du kärlek?
Res i dig själv ända till källan. Det ligger många kärleksakter i släktets historia, men det är bara en som är upphovet till dig. I denna unika kärleksakt har du ditt kött och blod, din själ och hjärta.

Denna ursprungliga kärleksakt är upphovet till din jord och din luft, din sol och din väg.
Kanske har du glömt bort detta ursprung. Kanske har du blivit avvisad och utfryst. Du kanske fick bära din kärlek ensam, så länge att den blev för tung. Din kärlek kan ha råkat ut för egots manipulativa spel, för misshandel, för våld. Din kärlek kan ha blivit skrämd, kanske inspärrad bakom galler av egots rädsla. Du kanske flydde ifrån kärleken utan att vända om. Du kanske har blivit lämnad ensam med en avklippt kärleksvinge. Nu är nu och din kärlek har chansen att fullt levas ut.
Ta steget i inre förlåtelse, inre försoning med dig själv för allt obehag din kärlek råkat ut för. Kärlek är att i ditt inre förlåtas och försonas med allt som skymmer din sol. Det är skönt att sitta i andras ljus, men kärleken är solen som belyser dig inifrån. Att söka efter kärlek hos någon annan är som att leta efter ditt hjärta i någon annans bröst. Lägg en hand på bröstet nu, andas djupt, hälsa ditt hjärta och lyssna. Bjud in inre förlåtelse, inre försoning med dig själv för allt som störde ditt hjärta och dina kärleksband.

Beställ temat Kärleken som föreläsning/workshop

tel: 070 14 46 333

pelrostam(@)gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *