Workshop

                                                                                                                                                                                              Bild: Lysa Öster

WORKSHOP

En försonad människa med frid inombords är kapabel till fridfulla gärningar utåt också. I mina föreläsningar och workshops inspirerar jag till detta. Enligt inre försoning, inre förlåtelse finns inga “dåliga” eller förkastliga erfarenheter och upplevelser i sig, utan allt vi har varit med om är en potentiell kraft som kan vinnas över till vår styrka. Detta gäller även konflikter, svårigheter och utmaningar inom grupper, organisationer och på arbetsplatser. Vi har fantastiska möjligheter att hämta klarhet och kraft med hjälp av inre försoning och inre förlåtelse. Under en workshop får deltagarna en praktisk session i inre förlåtelser och inre försoning och tar med sig tydliga verktyg för en personlig användning framöver.

Genom vägledda meditativa moment, exempelvis som reflektion, korta skrivarövningar, samtal, avslappning, inre bilder går deltagaren till klarhet om den situation hon eller han önskar uppnå inre försoning och förlåtelse med sig själv för. Med nya insikter, verktyg för kärleksfull förhållningssätt och övning i inre försoning och förlåtelse går deltagaren vidare till en förändring av sin livssituation.

Denna workshop erbjuds även i särskilda teman som:

INRE FÖRSONING OCH INRE FÖRLÅTELSE

NOMAD FÖR EN DAG 

KÄRLEKENS INRE FÖRSONING

RELATIONENS INRE FÖRSONING

DÖDENS INRE FÖRSONING

LEDARSKAPETS INRE FÖRSONIN

KONFLIKTENS INRE FÖRSONING

Samtliga workshops erbjuds till organisationer och företag. En workshop kan anordnas allt från några timmar till några dagar efter beställarens behov.

Har ni personal som arbetar med utsatta människor i behov av inre förlåtelse och inre försoning kan vi ordna en speciell utbildning för de så att de kan använda sina kunskaper praktiskt.
Är ni nyfikna rekommenderar jag att ni börjar med huvudtemat Inre försoning, inre förlåtelse som en föreläsning eller en workshop.

Workshop från en halv dag, en hel dag

 

tel: 070 14 46 333

pelrostam(@)gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *