Försonas med dina relationer

Dina relationer är dina band som knyter dig utåt till andra och inåt till dig själv. Relationer är ömsesidiga förhållanden mellan det yttre och det inre. Om du kunde räkna upp alla dina relationsband skulle du bli häpen över att du har så många. En del relationer är naturliga, dem finns med dig och är de mest osynliga. Ditt relationsband till jorden, hur ofta stämmer du av det?

Liknande relationsband förbinder dig till luften, vattnet, solen, träden, djuren och vidare till helheten, till det som kallas universum. Det här är dina existentiella förbindelser. De väcker frågor och föreställningar bortom det vardagliga. Du andas ju nu, du går stegen och möter jordens hud och ögonen svävar i ljuset. Du har de mänskliga relationsbanden, till människor från de allra närmsta blodsbanden till helt främmande människor du aldrig ens har mött. Du har relationen till dig själv.

Relationer är utbyte av energi. En del är givande, andra är envägsförbindelser som kan tömma dig på energi. I vissa relationer är det du som tar energi och ger inget tillbaks. Hur vill du ha dina relationer? Som allt annat är dina relationer i ständig förändring. Du växer ifrån vissa, en del växer ifrån dig, andra bara lämnar dig, själv klipper du av banden till vissa. En del förhållanden stormar in i dig, en och annan bara snubblar du över. Det är kanske dags att klippa av de livlösa, skadliga banden redan nu? Förlåtelse och försoning med dig själv för de destruktiva relationerna är helandets väg. Att förlåta och försonas, att rensa och rena, att klippa av och bjuda in hälsosamma relationer är det viktigaste i ditt förhållningssätt till dig själv. Just relationen till dig själv är avgörande för hur andra relationer fungerar i ditt liv. Inre förlåtelse och inre försoning din din inbjudan till efterlängtade hälsosamma relationsband.

Beställ temat Dina relationer som föreläsning/workshop

tel: 070 14 46 333

pelrostam(@)gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *