Boken: Nomad för en dag, vandringsmeditationer till ditt ursprung

Behöver du ibland ta paus från vardagsstress, digital uppkoppling och stadens ständigt pågående puls? I denna bok får du möjligheten att lära känna ditt eget nomad-jag och hitta ditt inre lugn.

Pêl Rostam bor och arbetar i Stockholm. Han är verksam som coach och inspiratör och föreläsare. Nomad för en dag är hans tredje bok.

Sagt om Nomad för en dag

”Nu sitter jag på Saltsjöbanan in till civilisationen – Kerstin MED världen – inte emot!!! TACK för en underbar dag … kommer att bära den med mig för alltid.” Kerstin Ögren ”Nomaddagen var en underbar dag och den berörde mig och fick mig att stanna upp i kropp och själ …” Helén Wikberg ”Det blev en fantastisk dag där Pêl med fast och respektfull hand guidade oss genom naturen och oss själva i olika meditationer …” Susanna Malmsten